beurswand-logo

Beursstand Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Nieuwerkerk aan den IJssel, Pijnacker, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, IJsselmonde, Delft, Schiedam, Waddinxveen.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond zetten en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, veranderlijke stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de mogelijkheid ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere exhibitie stand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het oogstrelende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het resultaat. Ons team van ontwerpers tracht ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze experts denken actief graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand zorgvuldig ontworpen die uitstekend past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met uitmuntende materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware {} opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons bedrijf

Bouwend op een robuuste basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de wereld van expositiebouw en beursontwerp. In hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot wereldwijde beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, vergroot onze en ons begrip van de voortdurend veranderende aard van . We zijn verheugd op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die ieder uniek zijn in hun uitvoering en impact. Met dank aan ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we over de jaren hebben vergaderd, zijn we in staat om de en van onze gewaardeerde om te zetten in en standontwerpen. We verwachten nog van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw loyale partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op jouw behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een aangepaste stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je firma en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we bijzonder verheugd op ons ervaren team. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onvermoeibare inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder gezellig team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een partner waarbij elk competent teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een inzichtelijk en ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke goed functionerende beursstand begint met een volledig begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zonder zorgen ervaring van concept tot installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze vaste toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Standbouw Offertes in Bergschenhoek ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Beursstand Prijsindicaties in Bergschenhoek

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw eisen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De hier genoemde prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als organisaties. Met ons systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij continu een voordelige oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende locaties deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, rekken, toonbanken en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, verlichting en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beurswand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Reclame en Expositieopbouw.
Exposities zijn een essentieel deel van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een booth voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, extreem kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze efficiënte dienstverlening bereikt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Transport Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offertes in Bergschenhoek ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Bergschenhoek

Op zoek naar een Standbouwer voor Bergschenhoek? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsopgave voor standontwerp in Bergschenhoek in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offertes in Bergschenhoek ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Op zoek naar een Standbouwer voor Bergschenhoek? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsopgave voor standontwerp in Bergschenhoek in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top