beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Dronten, Urk, Zeewolde, Harderwijk, Almere, Horst, Enkhuizen, Elburg, Nunspeet, Ermelo.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond zetten en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de kans ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een kleine maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het resultaat. Ons professionele team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestructureerd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze raadgevers denken enthousiast graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand professioneel ontworpen die naadloos past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met {} materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte aandachtstrekker opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Bouwend op een basis van jarenlange ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van beursbouw en expositieontwerp. In deze periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van en gezellige exposities tot omvangrijke beurzen. Met ieder jaar dat voorbij gaat, groeit onze expertise en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van beurzen. We zijn trots op de jaren van projecten die we hebben gerealiseerd, die ieder speciaal zijn in hun uitvoering en effect. Dankzij ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we gedurende de jaren hebben , zijn we in staat om de verlangens en objectieven van onze om te veranderen in en efficiënte beursontwerpen. We kijken uit naar nog van succesvolle samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is uw loyale partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel de internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op uw vereisten en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de unieke ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we trots op ons bekwaam team. Een groep gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun constante toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk uitstekend teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een helder en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We geloven dat elke effectieve stand begint met een grondig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we intensief met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op beurzen.

Standbouw Offerte in Lelystad ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offertes in Lelystad

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De hier genoemde prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben zeker zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, planken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, lampen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Reclame en Standbouw.
Evenementen zijn een essentieel component van het commerciële landschap en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, mondiale tentoonstellingen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, zeer uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Vervoer Dienstverlening
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offerte in Lelystad ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend in Lelystad

Op zoek naar een Standbouwer voor Lelystad? ✅ Krijg dezelfde dag een Offerte voor beursbouw in Lelystad per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offerte in Lelystad ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend

Op zoek naar een Standbouwer voor Lelystad? ✅ Krijg dezelfde dag een Offerte voor beursbouw in Lelystad per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top