beurswand-logo

Standbouwer Prijsopgave

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Vlaardingen, Hoogvliet, Rotterdam, Maassluis, Delft, Pijnacker, Bergschenhoek, IJsselmonde, Spijkenisse, Rijswijk.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de mogelijkheid ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het resultaat. Ons team van ontwerpers streeft ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze raadgevers denken graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand ontworpen die naadloos past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met hoogwaardige materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw ware {} opvalt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over ons bedrijf

Steunend op een stevige basis van ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van standbouw en beursontwerp. In hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot internationale beurzen. Met dat verstrijkt, vergroot onze expertise en ons van de dynamische aard van . We zijn blij op de vruchtbare jaren van mooie projecten die we hebben afgerond, die zijn in hun realisatie en . ons professionalisme en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we in staat om de voorkeuren en doelen van onze belangrijke om te zetten in concrete en effectieve standontwerpen. We verwachten nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is uw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op uw behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je firma en producten op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw zijn we enorm verheugd op ons deskundig personeel. Een team gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de top kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We geloven dat elke succesvolle beursstand begint met een uitgebreid begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , je merk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, stressvrije ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op grootschalige beurzen.

Schiedam Op zoek naar een Standontwerp? - Snel uw Huur Of Koop Beursstand Offerte in Schiedam aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouwer Prijsopgave in Schiedam

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw eisen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De genoemde prijzen geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij altijd een economische oplossing voor uw wensen en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard ruime ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beursstand, ontwerp van uw beursstand en inrichting en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Publiciteit en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een essentieel component van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe veelbelovende business te genereren en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je expositie ervaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke beurs met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, bijzonder professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Vervoer
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Schiedam Op zoek naar een Standontwerp? - Snel uw Huur Of Koop Beursstand Offerte in Schiedam aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen in Schiedam

✅ Vraag direct uw beursdesign Offerte in Schiedam aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Schiedam Op zoek naar een Standontwerp? - Snel uw Huur Of Koop Beursstand Offerte in Schiedam aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

✅ Vraag direct uw beursdesign Offerte in Schiedam aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Scroll to Top