beurswand-logo

OVER ONS

123-standbouw.nl is een merk van Beurswand.nl

Modulaire Standbouw met Duurzaamheid

123-standbouw.nl, een merk van Beurswand, levert sinds 2001 gepersonaliseerde modulaire beursstands en beurswanden. We passen uw beursstand aan uw wensen aan en begeleiden u van ontwerp tot realisatie.

123-standbouw.nl is dé leverancier van duurzame modulaire aluminium standbouwsystemen, ideaal voor beurzen, congressen en andere evenementen. Onze stands zijn makkelijk zelf op te zetten, maar indien gewenst kan ons team dit ook voor u verzorgen.

Daarnaast biedt 123-standbouw.nl een opslagservice voor uw beursstand. Of u nu een stand wilt kopen of huren, 123-standbouw.nl staat als betrouwbare partner naast u tijdens uw beursdeelname. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé expert in standbouw.

Met 123-standbouw.nl is een succesvolle en zorgeloze beursdeelname gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie opvalt en op de juiste manier wordt gepresenteerd.

Overweegt uw organisatie deel te nemen aan een beurs of heeft u al specifieke plannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te voorzien van een eerlijk advies!

123-standbouw.nl ondersteunt u in elke stap van uw beursdeelname. Bij ons heeft u één vast contactpersoon. Intern werkt een groep experts aan de realisatie van uw modulaire beursstand. Onze ontwerpers creëren de perfecte beursstand voor u, terwijl onze leverancier zorgt voor het transport naar de gekozen locatie en daar ook de op- en afbouw verzorgt.

123-standbouw.nl biedt sinds 2001 op maat gemaakte beursstands aan. We personaliseren uw stand en begeleiden u van idee tot realisatie.

Het is voor ons essentieel dat uw merkidentiteit centraal staat. Daarom streven we altijd naar innovatieve standontwerpen die de aandacht van elke bezoeker trekken.

Bij 123-standbouw.nl krijgt u niet alleen een unieke beursstand, maar ook alle expertise, tools en samenwerkingspartners die essentieel zijn om het meeste uit uw beursdeelname te halen.

Bekijk de geschiedenis pagina van Beurswand (moederbedrijf van 123-standbouw.nl) voor een volledig overzicht van onze ontwikkelingen sinds 2001.

123-standbouw.nl biedt de hoogwaardige producten van onze partnerorganisatie Exposure Systems. Met meer dan 16 jaar ervaring heeft Exposure Systems een reputatie opgebouwd in het leveren van systeembouw beursstands aan grootverbruikers zoals standbouwers en evenementenorganisaties.

123-standbouw.nl stelt deze producten nu ook direct beschikbaar voor organisaties die slechts één beursstand willen kopen of huren.

Bij het deelnemen aan een beurs zijn er veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Denk aan het ontwerpen van een beursstand en het reserveren van een ideale plek op de beursvloer. Vaak heeft u te maken met diverse leveranciers en daarnaast de planning van collega’s die uw organisatie op het evenement vertegenwoordigen.

123-standbouw.nl en Beurswand staan voor u klaar en ondersteunen u niet alleen met ons product, maar ook met alle bijkomende zaken.

Scroll to Top