beurswand-logo

Beursstand Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK !

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, verhoogde etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze raadgevers denken graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand die past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met uitmuntende materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw ware aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Steunend op een robuuste basis van ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van en expositieontwerp. In hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en exposities tot omvangrijke beurzen. Met dat verstrijkt, onze kennis en ons inzicht van de voortdurend veranderende aard van evenementen. We zijn op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben , die elk speciaal zijn in hun realisatie en effect. ons meesterschap en de nuttige ervaring die we hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de voorkeuren en van onze gewaardeerde opdrachtgevers om te transformeren in zichtbare en doeltreffende standontwerpen. We nog van vruchtbare samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is uw loyale partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op uw behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een gepersonaliseerde stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we enorm blij op ons deskundig team. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van talentvolle ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een partner waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er om een helder en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende expositieruimte begint met een diep begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van design tot installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op imponerende beurzen.

Standbouw Offertes in IJsselmonde ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Beursstand Prijsindicaties in IJsselmonde

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De genoemde indicaties zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel omvangrijke als compacte organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, lampen en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, beursstand ontwerp en configuratie en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Promotie en Standontwerp.
Evenementen zijn een cruciaal aspect van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring succesvol en memorabel te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten elke beurs met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, gerenommeerde uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de presentatie als onze efficiënte dienstverlening verwerft u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Vervoer Dienstverlening
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offertes in IJsselmonde ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting in IJsselmonde

✅ Vraag direct uw standbouw Offerte in IJsselmonde aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offertes in IJsselmonde ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting

✅ Vraag direct uw standbouw Offerte in IJsselmonde aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top