beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

ONDERZOEK ONS BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de mogelijkheid ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een compacte maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze raadgevers graag met je mee over de beste oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand professioneel ontworpen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met topkwaliteit materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je echte {} uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Bouwend op een robuuste basis van vele jaren ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van en expositieontwerp. In die tijd hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot omvangrijke beurzen. Met ieder jaar dat verstrijkt, onze kennis en ons inzicht van de veranderlijke aard van tentoonstellingen. We zijn trots op de productieve jaren van projecten die we hebben afgerond, die uniek zijn in hun verwezenlijking en invloed. ons meesterschap en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben , zijn we om de voorkeuren en objectieven van onze cliënten om te zetten in concrete en efficiënte tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op je behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een gepersonaliseerde en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een onmisbaar element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je firma en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm trots op ons ervaren personeel. Een groep gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onverzettelijke toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de beste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een inzichtelijk en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We gaan ervan uit dat elke briljante stand begint met een grondig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we strak met jou om een stand te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Capelle aan den IJssel Nodig? Ontvang Prijsopgaven in Capelle aan den IJssel ★ Event voor Capelle aan den IJssel?

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offertes in Capelle aan den IJssel

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw functionele behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze indicaties zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt gebruiken hebben wij steeds een oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker ruime ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende locaties gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw expert . Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, planken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, stand ontwerp en configuratie en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Reclame en Standbouw.
Beurzen zijn een cruciaal deel van het commerciële landschap en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring productief en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken elke beurs met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Transport Dienstverlening
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Standbouw Bedrijf in Capelle aan den IJssel Nodig? Ontvang Prijsopgaven in Capelle aan den IJssel ★ Event voor Capelle aan den IJssel? in Capelle aan den IJssel

✅ Vraag direct uw beursdesign Prijsindicatie in Capelle aan den IJssel aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email verzonden

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Capelle aan den IJssel Nodig? Ontvang Prijsopgaven in Capelle aan den IJssel ★ Event voor Capelle aan den IJssel?

✅ Vraag direct uw beursdesign Prijsindicatie in Capelle aan den IJssel aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email verzonden

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als partner.

Scroll to Top