beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Bergschenhoek, Schiedam, The Hague, Wassenaar, Rotterdam, Vlaardingen, Honselersdijk.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar complete stands, veranderlijke stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere beursstand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke beursstand die indruk maakt of een kleine maar beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers tracht ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestructureerd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze professionals denken zorgvuldig graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand ontworpen die perfect past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met hoogwaardige materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute aandachtstrekker opvalt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Bouwend op een basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van standbouw en standontwerp. In deze periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot wereldwijde beurzen. Met elk jaar dat voorbij gaat, onze deskundigheid en ons van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn trots op de jaren van mooie projecten die we hebben afgerond, die elk bijzonder zijn in hun realisatie en effect. Door ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we gedurende de jaren hebben verworven, zijn we om de verlangens en objectieven van onze belangrijke opdrachtgevers om te in tastbare en efficiënte . We anticiperen op nog van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is je loyale partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op je behoeften en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een gepersonaliseerde stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verhoogt of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, bevrijden ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je onderneming en producten op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we blij op ons ervaren personeel. Een team gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van briljante creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een collega waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een inzichtelijk en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We denken dat elke briljante expositieruimte begint met een diep begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, je merk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in beursstand design in het spel, en werken we strak met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van design tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op imponerende beurzen.

Eenvoudig uw Beurswand Prijsopgave in Pijnacker ontvangen ★ 100% Zonder Verplichting ★ Binnen enkele uren in uw mailbox

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offertes in Pijnacker

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De hier genoemde indicaties zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een voordelige oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, planken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, verlichting en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, tentoonstellingsstand, stand design en configuratie en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Adverteren en Standontwerp.
Beurzen zijn een essentieel deel van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke beurs met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, bijzonder uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de beursstand als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Eenvoudig uw Beurswand Prijsopgave in Pijnacker ontvangen ★ 100% Zonder Verplichting ★ Binnen enkele uren in uw mailbox in Pijnacker

Op zoek naar een Standbouw expert voor Pijnacker? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsopgave voor standontwerp in Pijnacker in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Eenvoudig uw Beurswand Prijsopgave in Pijnacker ontvangen ★ 100% Zonder Verplichting ★ Binnen enkele uren in uw mailbox

Op zoek naar een Standbouw expert voor Pijnacker? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsopgave voor standontwerp in Pijnacker in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top