beurswand-logo

Standbouwer Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Naaldwijk, Rijswijk, Maassluis, Delft, The Hague, Vlaardingen, Pijnacker, Schiedam, Wassenaar, Hoogvliet.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond steken en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, etage stands of bijzondere stands, ons team van professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het superieure resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers streeft ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze raadgevers graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand professioneel ontworpen die naadloos past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met eersteklas materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke blikvanger uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de meest recente en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Bouwend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van expositiebouw en standontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en gezellige exposities tot grote beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, onze deskundigheid en ons inzicht van de veranderlijke aard van . We zijn op de jaren van prachtige projecten die we hebben gerealiseerd, die elk bijzonder zijn in hun realisatie en invloed. ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben verworven, zijn we in staat om de verlangens en doelen van onze gewaardeerde om te zetten in tastbare en efficiënte standontwerpen. We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op je vereisten en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een aangepaste stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een onmisbaar element dat je stand kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je onderneming en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder verheugd op ons bekwaam staf. Een groep enthousiaste professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een inzichtelijk en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende stand begint met een uitgebreid begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in stand design in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, stressvrije ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Honselersdijk voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Verzoek: De Cruciale Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouwer Prijsopgaven in Honselersdijk

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze prijzen zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw noden en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij de juiste flexibele voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, planken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beursstand, stand ontwerp en inrichting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Promotie en Standontwerp.
Evenementen zijn een essentieel aspect van het commerciële landschap en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, boeiende internationale beurzen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage
=> Professionele Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Honselersdijk voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Honselersdijk

Een Honselersdijk Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Honselersdijk voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Een Honselersdijk Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top