beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Naaldwijk, Rijswijk, Maassluis, Delft, The Hague, Vlaardingen, Pijnacker, Schiedam, Wassenaar, Hoogvliet.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond zetten en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, verhoogde etage stands of unieke stands, ons team van professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers probeert ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze specialisten denken actief graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand ontworpen die naadloos past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met topkwaliteit materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte aandachtstrekker uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de laatste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare creatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse basis stands met concurrerende tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Bouwend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van expositiebouw en . In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en gezellige exposities tot beurzen. Met dat voorbij gaat, onze deskundigheid en ons inzicht van de veranderlijke aard van . We zijn op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die elk van hen uniek zijn in hun uitvoering en invloed. Met dank aan ons meesterschap en de ervaring die we in de loop der jaren hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de verlangens en doelen van onze cliënten om te transformeren in tastbare en efficiënte standontwerpen. We anticiperen op nog vele jaren van samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op uw noden en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en gemak, of een gepersonaliseerde stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we verheugd op ons bekwaam staf. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk bekwaam teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een transparant en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende beursstand begint met een uitgebreid begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op grootschalige beurzen.

Standbouw Offertes in Honselersdijk ★ Handelsbeurs in Honselersdijk? ★ In maximaal een dag uw Prijsopgave in uw mail

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offertes in Honselersdijk

We bieden altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze kosten zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt hebben wij continu een voordelige oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende locaties deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, legplanken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, lampen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, stand ontwerp en inrichting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Promotie en Standontwerp.
Evenementen zijn een cruciaal deel van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen ontwerpen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen ieder evenement met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, zeer uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de beursstand als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage
=> Professionele Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offertes in Honselersdijk ★ Handelsbeurs in Honselersdijk? ★ In maximaal een dag uw Prijsopgave in uw mail in Honselersdijk

Standbouw expert in Honselersdijk ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een beursstand in Honselersdijk per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offertes in Honselersdijk ★ Handelsbeurs in Honselersdijk? ★ In maximaal een dag uw Prijsopgave in uw mail

Standbouw expert in Honselersdijk ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een beursstand in Honselersdijk per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top