beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier vrijblijvend een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Vlijmen, Nieuwkuijk, Vught, Drunen, Heusden, Zaltbommel, Waalwijk, Neerijnen, Kaatsheuvel, Beek.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond brengen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, flexibele stands, etage stands of speciale stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van topkwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke beursstand die indruk maakt of een kleine maar originele beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de uitvoering, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestructureerd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze deskundigen denken actief graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand doordacht ontworpen die perfect past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met uitmuntende materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw ware {} opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons

Gebaseerd op een robuuste basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van standbouw en . In die periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en gezellige exposities tot beurzen. Met elk jaar dat wegglipt, onze expertise en ons van de voortdurend veranderende aard van beurzen. We zijn trots op de jaren van geslaagde projecten die we hebben voltooid, die elk van hen uniek zijn in hun verwezenlijking en invloed. ons en de ervaring die we in de loop der jaren hebben , zijn we bekwaam om de voorkeuren en doelstellingen van onze belangrijke cliënten om te transformeren in zichtbare en standontwerpen. We verwachten nog van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw loyale partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op uw noden en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een aangepaste stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en het feit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je onderneming en producten op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg blij op ons bekwaam staf. Een bende passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er trots op om een transparant en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We geloven dat elke goed functionerende stand begint met een grondig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van concept tot installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op grootschalige beurzen.

Online uw Standbouw Prijsindicatie in Den Bosch aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offertes in Den Bosch

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze kosten zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel grote als verfijnde organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt hebben wij steeds een betaalbare oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, rekken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, tentoonstellingsstand, ontwerp van uw beursstand en configuratie en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Adverteren en Standbouw.
Exposities zijn een belangrijk deel van het zakenwereld en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe veelbelovende business te genereren en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en flexibiliteit in zowel de beursstand als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Online uw Standbouw Prijsindicatie in Den Bosch aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen in Den Bosch

Op zoek naar een Standbouw bedrijf van Den Bosch? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Den Bosch per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Online uw Standbouw Prijsindicatie in Den Bosch aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

Op zoek naar een Standbouw bedrijf van Den Bosch? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Den Bosch per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare collega.

Scroll to Top