beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Soest, Veenendaal, Baarn, Zeist, Zandvoort, Putten, Ede.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond steken en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, modulaire stands, verhoogde etage stands of speciale stands, ons team van ervaren professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we elke exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers tracht ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze experts denken actief graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand doordacht ontworpen die naadloos past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte blikvanger opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de allernieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons

Steunend op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al actief in de boeiende wereld van beursbouw en expositieontwerp. In hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, neemt toe onze expertise en ons begrip van de veranderlijke aard van tentoonstellingen. We zijn op de jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die uniek zijn in hun uitvoering en effect. Door ons meesterschap en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn we gekwalificeerd om de voorkeuren en van onze klanten om te in concrete en beursontwerpen. We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van succesvolle samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is uw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op uw behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een gepersonaliseerde stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, bevrijden ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je bedrijf en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we trots op ons bekwaam personeel. Een groep energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onverzettelijke commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een warm team dat gelooft in het creëren van een uplifting en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, samen als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We dat elke briljante stand begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die je brand op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zorgeloze ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op grootschalige beurzen.

Beursstand Prijsopgave ★ Event in Leusden ★ Snel Ontvangen

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offerte in Leusden

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele behoefte. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De hier genoemde kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt gebruiken hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw noden en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben zeker zeer ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, rekken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, tentoonstellingsstand, beursstand ontwerp en configuratie en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Reclame en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een belangrijk component van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je helpen om je expositie ervaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen ontwerpen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, extreem professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de presentatie als onze dienstverlening verwerft u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Vervoer Dienstverlening
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Beursstand Prijsopgave ★ Event in Leusden ★ Snel Ontvangen in Leusden

Op zoek naar een Standbouw expert van Leusden? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor standontwerp in Leusden in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Beursstand Prijsopgave ★ Event in Leusden ★ Snel Ontvangen

Op zoek naar een Standbouw expert van Leusden? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor standontwerp in Leusden in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top