beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Vlijmen, Den Bosch, Beek, Boxtel, Nieuwkuijk, Borne, Oisterwijk, Drunen, Schijndel, Wijbosch.

BEKIJK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond steken en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, modulaire stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Sta ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere expositiestand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime expositiestand die indruk maakt of een maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het indrukwekkende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze experts denken graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand zorgvuldig ontworpen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle expositiestands met eersteklas materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke aandachtstrekker opvalt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de allernieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over ons bedrijf

Bouwend op een robuuste basis van ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van beursbouw en expositieontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot grote beurzen. Met iedere jaargang dat , onze expertise en ons begrijpen van de dynamische aard van beurzen. We zijn trots op de productieve jaren van projecten die we hebben afgerond, die bijzonder zijn in hun uitvoering en . Dankzij ons en de waardevolle ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we in staat om de verlangens en doelstellingen van onze belangrijke opdrachtgevers om te in zichtbare en . We kijken uit naar nog veel meer jaren van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is je toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op je noden en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een op maat gemaakte stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen uitgebreide ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we trots op ons ervaren team. Een bende gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onverzettelijke commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk competent teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een transparant en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We dat elke effectieve beursstand begint met een begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een probleemloze, zorgeloze ervaring van design tot installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op imponerende beurzen.

Presentatiestand Vught Huren of Kopen

Prijsopgave Aanvragen: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offerte in Vught

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw functionele behoefte. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij continu een oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende landen gaat deelnemen zijn wij de juiste ervaren standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, legplanken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Adverteren en Standontwerp.
Exposities zijn een cruciaal deel van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, nieuwe veelbelovende business te genereren en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je nu deelneemt aan grotere, mondiale tentoonstellingen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten elke beurs met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, bijzonder kwalitatieve uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Presentatiestand Vught Huren of Kopen in Vught

Op zoek naar een Standbouw expert in Vught? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursbouw in Vught per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Presentatiestand Vught Huren of Kopen

Op zoek naar een Standbouw expert in Vught? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursbouw in Vught per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top