beurswand-logo

Standbouwer Prijsopgave

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Drunen, Vlijmen, Den Bosch, Heusden, Waalwijk, Kaatsheuvel, Vught, Loon op Zand, Oisterwijk, Zaltbommel.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, flexibele stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van deskundige professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze deskundigen denken zorgvuldig graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle expositiestands met eersteklas materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke {} opmerkelijk is tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Steunend op een basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van expositiebouw en expositieontwerp. In die periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot omvangrijke beurzen. Met ieder jaar dat , vergroot onze expertise en ons begrip van de aard van tentoonstellingen. We zijn blij op de productieve jaren van projecten die we hebben gerealiseerd, die bijzonder zijn in hun uitvoering en effect. Dankzij ons en de ervaring die we hebben , zijn we om de en van onze belangrijke klanten om te transformeren in tastbare en effectieve standontwerpen. We kijken uit naar nog van samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op je noden en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een aangepaste stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De langdurige ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je onderneming en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we heel erg verheugd op ons ervaren team. Een bende energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke inzet aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk uitstekend teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er om een helder en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we strak met jou om een expositieruimte te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zonder zorgen ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op grootschalige beurzen.

Standbouw Offerte in Nieuwkuijk ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouwer Prijsopgave in Nieuwkuijk

We bieden altijd maatwerk op basis van uw functionele behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze prijzen zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij steeds een betaalbare oplossing voor uw en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deelneemt zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, planken, toonbanken en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lampen en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Marketing en Standontwerp.
Exposities zijn een belangrijk aspect van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je je nu inschrijft voor grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je expositie ervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we pakken ieder evenement met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, zeer uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze efficiënte dienstverlening u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offerte in Nieuwkuijk ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend in Nieuwkuijk

Standbouw expert in Nieuwkuijk ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor een beursopstelling in Nieuwkuijk per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offerte in Nieuwkuijk ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend

Standbouw expert in Nieuwkuijk ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor een beursopstelling in Nieuwkuijk per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top