beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Huissen, Arnhem, Duiven, Zandvoort, Zevenaar, Bemmel, Elst, Didam, Zeeland, Dieren.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond brengen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, modulaire stands, verhoogde etage stands of exclusieve stands, ons team van professionele professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de kans ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder expositiestand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een bescheiden maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze experts denken actief graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand professioneel ontworpen die ideaal past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met eersteklas materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je ware {} opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de laatste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons

Bouwend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de interessante wereld van expositiebouw en expositieontwerp. In die tijd hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met ieder jaar dat verstrijkt, neemt toe onze deskundigheid en ons van de aard van tentoonstellingen. We zijn op de jaren van projecten die we hebben voltooid, die zijn in hun realisatie en impact. Met dank aan ons en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn we om de en doelen van onze gewaardeerde om te transformeren in en efficiënte standontwerpen. We verwachten nog vele toekomstige jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je loyale partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel internationale standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op je vereisten en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een op maat gemaakte stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook kosteneffectief. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en het feit dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je bedrijf en waren op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we enorm blij op ons bekwaam staf. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onverzettelijke toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een collega waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een open en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We dat elke goed functionerende expositieruimte begint met een begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw handelsmerk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in standontwerp in het spel, en werken we close met jou om een stand te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We beloven een vlekkeloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op grootschalige beurzen.

Het Beste Standbouw Bedrijf voor Westervoort Nodig? Ontvang Offertes in Westervoort ★ Beurs in Westervoort?

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offertes in Westervoort

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw functionele wensen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De hier genoemde indicaties geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt kopen hebben wij steeds een economische oplossing voor uw en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, rekken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Promotie en Standbouw.
Evenementen zijn een cruciaal deel van het commerciële landschap en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, nieuwe veelbelovende business te genereren en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verbeterde zichtbaarheid, professionele uitstraling en flexibiliteit in zowel de als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Standbouw Bedrijf voor Westervoort Nodig? Ontvang Offertes in Westervoort ★ Beurs in Westervoort? in Westervoort

Een Westervoort Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Standbouw Bedrijf voor Westervoort Nodig? Ontvang Offertes in Westervoort ★ Beurs in Westervoort?

Een Westervoort Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top