beurswand-logo

Beursstand Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN !

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Bemmel, Huissen, Zeeland, Berg en Dal, Nijmegen, Duiven, Elst, Westervoort, Arnhem, Zevenaar.

ONDERZOEK ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van deskundige professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote expositiestand die indruk maakt of een compacte maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze experts denken enthousiast graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle stand designs met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw absolute blikvanger uitspringt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de laatste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Gebaseerd op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van en . In die periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot wereldwijde beurzen. Met iedere jaargang dat , vergroot onze expertise en ons begrip van de dynamische aard van evenementen. We zijn verheugd op de jaren van mooie projecten die we hebben voltooid, die elk van hen zijn in hun uitvoering en invloed. Dankzij ons vakmanschap en de ervaring die we in de loop der jaren hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de en van onze belangrijke klanten om te transformeren in tastbare en doeltreffende . We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op uw behoeften en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je onderneming en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm blij op ons ervaren staf. Een groep energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk competent teamlid meewerkt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een transparant en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We geloven dat elke succesvolle stand begint met een diep begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze verregaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die je brand op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van design tot perfecte installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op imponerende beurzen.

Standbouw Offerte in Zandvoort ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Beursstand Offertes in Zandvoort

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze kosten geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel majestueuze als verfijnde organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt hebben wij een oplossing voor uw behoeften en desires"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij de juiste flexibele standbouw expert . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, stoelen, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beurswand, stand design en configuratie en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Promotie en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een belangrijk component van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, professionele uitstraling en flexibiliteit in zowel de beursstand als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offerte in Zandvoort ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Zandvoort

✅ Vraag snel uw beursdesign Offerte in Zandvoort aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offerte in Zandvoort ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

✅ Vraag snel uw beursdesign Offerte in Zandvoort aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als partner.

Scroll to Top