beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsindicatie

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Mijdrecht, Wilnis, Amstelveen, Hoofddorp, Amsterdam, Diemen, Weesp, Woerden, Alphen aan den Rijn, Hillegom.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar complete stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers tracht ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze experts denken zorgvuldig graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute aandachtstrekker uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons bedrijf

Bouwend op een solide basis van ervaring, zijn we al actief in de boeiende wereld van beursbouw en beursontwerp. In hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot omvangrijke beurzen. Met ieder jaar dat wegglipt, groeit onze en ons van de aard van beurzen. We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van projecten die we hebben , die ieder zijn in hun uitvoering en impact. Dankzij ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we hebben vergaderd, zijn we in staat om de verlangens en doelen van onze opdrachtgevers om te zetten in zichtbare en doeltreffende standontwerpen. We verwachten nog veel meer jaren van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op je behoeften en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een effectieve stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je firma en waren op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm trots op ons deskundig staf. Een bende passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun constante inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van briljante designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer hartelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk uitstekend teamlid betrokken is bij jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een helder en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke beursstand begint met een uitgebreid begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op imponerende beurzen.

Standbouw Prijsopgaven in Uithoorn ★ Handelsbeurs voor Uithoorn? ★ Binnen 24 uur uw Aanbieding in uw mail

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsindicatie in Uithoorn

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze prijzen zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als compacte organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een voordelige oplossing voor uw behoeften en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, rekken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, stoelen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Adverteren en Standbouw.
Evenementen zijn een cruciaal component van het commerciële landschap en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten elke beurs met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze efficiënte dienstverlening bereikt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Prijsopgaven in Uithoorn ★ Handelsbeurs voor Uithoorn? ★ Binnen 24 uur uw Aanbieding in uw mail in Uithoorn

Op zoek naar een Standbouwer van Uithoorn? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Uithoorn per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Prijsopgaven in Uithoorn ★ Handelsbeurs voor Uithoorn? ★ Binnen 24 uur uw Aanbieding in uw mail

Op zoek naar een Standbouwer van Uithoorn? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Uithoorn per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top