beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Hoorn, Leiderdorp, Bodegraven, Middelburg, Waddinxveen, Leiden, Bloemendaal, Voorschoten, Gouda, Sassenheim.

BEKIJK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, flexibele stands, verhoogde etage stands of exclusieve stands, ons team van deskundige professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we elke exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze specialisten denken enthousiast graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand ontworpen die ideaal past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute aandachtstrekker uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige creatieve beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Steunend op een basis van ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van beursbouw en . In die periode hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en exposities tot grote beurzen. Met dat verstrijkt, vergroot onze en ons begrip van de dynamische aard van . We zijn verheugd op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben voltooid, die elk uniek zijn in hun verwezenlijking en invloed. ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we hebben verworven, zijn we bekwaam om de voorkeuren en van onze belangrijke cliënten om te in concrete en efficiënte tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je betrokken partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op je vereisten en wensen. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een aangepaste stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook kosteneffectief. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een uitstekende expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm trots op ons bekwaam staf. Een groep gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onverzettelijke inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder hartelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er om een transparant en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We dat elke succesvolle expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, je merk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zorgeloze ervaring van design tot installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op spectaculaire beurzen.

Alphen aan den Rijn Standbouwer gezocht? - Direct uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Prijsindicatie in Alphen aan den Rijn aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden

Prijsopgave Aanvragen: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsopgaven in Alphen aan den Rijn

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De genoemde kosten geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als verfijnde organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt kopen hebben wij continu een voordelige oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende landen gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, rekken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, stand ontwerp en configuratie en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Marketing en Standbouw.
Evenementen zijn een belangrijk deel van het commerciële landschap en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen opbouwen om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we pakken ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, zeer kwalitatieve uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening behaalt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage
=> Vervoer Dienstverlening
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Alphen aan den Rijn Standbouwer gezocht? - Direct uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Prijsindicatie in Alphen aan den Rijn aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden in Alphen aan den Rijn

✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Beurswand in Alphen aan den Rijn in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Alphen aan den Rijn Standbouwer gezocht? - Direct uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Prijsindicatie in Alphen aan den Rijn aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden

✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Beurswand in Alphen aan den Rijn in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top