beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Weesp, Amstelveen, Uithoorn, Amsterdam, Mijdrecht, Zaanstad, Bussum, Wilnis, Hilversum, Almere.

BEKIJK ONS BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, veranderlijke stands, etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de kans ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder exhibitie stand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een compacte maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het oogstrelende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze deskundigen denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand professioneel ontworpen die perfect past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met eersteklas materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte blikvanger opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Gebaseerd op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van beursbouw en standontwerp. In die tijd hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot beurzen. Met elk jaar dat wegglipt, vergroot onze kennis en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van tentoonstellingen. We zijn op de jaren van projecten die we hebben afgerond, die ieder zijn in hun en impact. Door ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we hebben opgebouwd, zijn we om de verlangens en van onze belangrijke om te transformeren in en tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is uw loyale partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel internationale standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op uw noden en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook kosteneffectief. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een effectieve stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je onderneming en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg blij op ons bekwaam staf. Een bende enthousiaste professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen beantwoordt aan de beste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een partner waarbij elk uitstekend teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke briljante expositieruimte begint met een diep begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, je merk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we met jou om een stand te creëren die je brand op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zorgeloze ervaring van design tot perfecte installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standbouw, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op spectaculaire beurzen.

Diemen een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes

Offerte Verzoek: De Essentiële Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offerte in Diemen

We bieden altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De genoemde kosten zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als verfijnde organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt gebruiken hebben wij een betaalbare oplossing voor uw en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende locaties deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer . Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, legplanken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Publiciteit en Standbouw.
Exposities zijn een cruciaal component van het commerciële landschap en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, boeiende internationale beurzen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we pakken elke beurs met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze betrouwbare dienstverlening bereikt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Transport Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Diemen een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes in Diemen

✅ Vraag eenvoudig uw beursstand Offerte in Diemen aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Diemen een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes

✅ Vraag eenvoudig uw beursstand Offerte in Diemen aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Scroll to Top