beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN !

Vraag hier vrijblijvend een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Bilthoven, Zeist, Utrecht, Houten, Heemstede, Soest, Nieuwegein, Baarn, Hilversum, IJsselstein.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of exclusieve stands, ons team van deskundige professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, efficiënt ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze specialisten denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw ware aandachtstrekker opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons bedrijf

Gebaseerd op een robuuste basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van beursbouw en beursontwerp. In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot grote beurzen. Met elk jaar dat wegglipt, groeit onze expertise en ons begrip van de veranderlijke aard van beurzen. We zijn trots op de vruchtbare jaren van projecten die we hebben afgerond, die elk van hen uniek zijn in hun verwezenlijking en impact. ons professionalisme en de waardevolle ervaring die we gedurende de jaren hebben , zijn we om de wensen en van onze gewaardeerde om te in concrete en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We kijken uit naar nog van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw toegewijde partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op uw noden en wensen. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een aangepaste en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een effectieve stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je onderneming en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm blij op ons personeel. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen beantwoordt aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer hartelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een open en ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke goed functionerende beursstand begint met een volledig begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw handelsmerk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze expertise in stand design in het spel, en werken we strak met jou om een stand te creëren die je brand op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zonder zorgen ervaring van design tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op beurzen.

Beursstand Offerte in De Bilt ★ Bedrijf in De Bilt? ★ In een dag uw Aanbieding ontvangen

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offertes in De Bilt

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele wensen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze kosten zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel grote als verfijnde organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende locaties deel wilt nemen zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, rekken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Publiciteit en Standbouw.
Evenementen zijn een belangrijk component van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen ontwerpen om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke beurs met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, gerenommeerde uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze uitgebreide dienstverlening u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Vervoer Dienstverlening
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Beursstand Offerte in De Bilt ★ Bedrijf in De Bilt? ★ In een dag uw Aanbieding ontvangen in De Bilt

Een De Bilt Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Beursstand Offerte in De Bilt ★ Bedrijf in De Bilt? ★ In een dag uw Aanbieding ontvangen

Een De Bilt Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top