beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Nieuwegein, Vianen, Heemstede, Sluis, Houten, Utrecht, Woerden, De Bilt, Leerdam, Stein.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of speciale stands, ons team van professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de mogelijkheid ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers streeft ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze experts denken actief graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die uitstekend past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met uitmuntende materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute blikvanger uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons bedrijf

Steunend op een stevige basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de interessante wereld van expositiebouw en beursontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en exposities tot internationale beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, groeit onze en ons begrijpen van de aard van tentoonstellingen. We zijn trots op de productieve jaren van projecten die we hebben gerealiseerd, die speciaal zijn in hun verwezenlijking en effect. Dankzij ons meesterschap en de nuttige ervaring die we gedurende de jaren hebben opgebouwd, zijn we in staat om de wensen en van onze gewaardeerde klanten om te zetten in zichtbare en standontwerpen. We nog vele jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je betrokken partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op je noden en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een gepersonaliseerde en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je bedrijf en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg trots op ons ervaren team. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun constante commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een transparant en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We geloven dat elke succesvolle beursstand begint met een grondig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, je merk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in standontwerp in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die je brand op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, stressvrije ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op spectaculaire beurzen.

Standbouw Offerte in IJsselstein ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offerte in IJsselstein

We bieden altijd maatwerk op basis van uw wensen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De hier genoemde indicaties zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Publiciteit en Standontwerp.
Beurzen zijn een cruciaal component van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu deelneemt aan grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring doeltreffend en memorabel te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een booth voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening behaalt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offerte in IJsselstein ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting in IJsselstein

Standbouw expert in IJsselstein ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor een beursstand in IJsselstein per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offerte in IJsselstein ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsopgave voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting

Standbouw expert in IJsselstein ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor een beursstand in IJsselstein per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top