beurswand-logo

Standbouw Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Centrum, Bergen op Zoom, Roosendaal, Kampen, Kloetinge, Goes, Vianen, Terneuzen, Beek, Breda.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, flexibele stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van topkwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de kans ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een bescheiden maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons team van ontwerpers tracht ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze experts denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand zorgvuldig ontworpen die ideaal past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met {} materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke aandachtstrekker uitspringt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de laatste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al langdurig actief in de boeiende wereld van beursbouw en . In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en intieme exposities tot omvangrijke beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, vergroot onze deskundigheid en ons begrijpen van de aard van beurzen. We zijn verheugd op de jaren van prachtige projecten die we hebben gerealiseerd, die elk zijn in hun verwezenlijking en invloed. Met dank aan ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de en doelen van onze gewaardeerde cliënten om te transformeren in en . We verwachten nog van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je loyale partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op je behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een uitstekende expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze langdurige ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm verheugd op ons personeel. Een bende energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, samen als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een inzichtelijk en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke briljante beursstand begint met een volledig begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zonder zorgen ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op spectaculaire beurzen.

Standbouw Offertes in Woensdrecht ontvangen? Dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Presentatiewand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Prijsindicaties in Woensdrecht

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De hier genoemde kosten geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij een voordelige oplossing voor uw behoeften en verlangens"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, legplanken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, stand ontwerp en configuratie en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Marketing en Standontwerp.
Beurzen zijn een belangrijk deel van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, extreem uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening verwerft u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Vervoer Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offertes in Woensdrecht ontvangen? Dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Presentatiewand per email ★ 100% Zonder Verplichting in Woensdrecht

✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor een Presentatiewand in Woensdrecht per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offertes in Woensdrecht ontvangen? Dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Presentatiewand per email ★ 100% Zonder Verplichting

✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor een Presentatiewand in Woensdrecht per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top