beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN !

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Leusden, Soest, Baarn, Nijkerk, Zandvoort, Zeist, Barneveld, Bilthoven, De Bilt, Hilversum.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond steken en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, verhoogde etage stands of speciale stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat ieder expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers tracht ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze specialisten denken actief graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand die uitstekend past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte {} opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de laatste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een basis van jarenlange ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van beursbouw en beursontwerp. In hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en persoonlijke exposities tot grote beurzen. Met ieder jaar dat wegglipt, vergroot onze expertise en ons van de aard van beurzen. We zijn trots op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben , die elk van hen zijn in hun uitvoering en invloed. Dankzij ons professionalisme en de waardevolle ervaring die we hebben vergaderd, zijn we om de voorkeuren en objectieven van onze opdrachtgevers om te veranderen in en . We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is uw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op uw vereisten en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je bedrijf en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we enorm verheugd op ons deskundig staf. Een bende passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk bekwaam teamlid betrokken is bij jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een inzichtelijk en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We dat elke effectieve expositieruimte begint met een diep begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we close met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op beurzen.

Direct uw Standbouw Offerte in Amersfoort aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

Prijsopgave Aanvragen: De Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offerte in Amersfoort

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij steeds een economische oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouwer voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, legplanken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Marketing en Standbouw.
Evenementen zijn een cruciaal aspect van het zakenwereld en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring succesvol en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten ieder evenement met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening bereikt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage en Demontage
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Direct uw Standbouw Offerte in Amersfoort aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden in Amersfoort

Op zoek naar een Standbouwer van Amersfoort? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor standontwerp in Amersfoort in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Direct uw Standbouw Offerte in Amersfoort aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

Op zoek naar een Standbouwer van Amersfoort? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor standontwerp in Amersfoort in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top