beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Beek, Rijen, Oosterhout, Dongen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Goirle, Loon op Zand, Tilburg, Roosendaal.

ONDERZOEK ONS BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of speciale stands, ons team van professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Laat ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar innovatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons professionele team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze raadgevers denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand professioneel ontworpen die uitstekend past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat jouw absolute aandachtstrekker uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al vele jaren actief in de interessante wereld van beursbouw en . In deze periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot internationale beurzen. Met elk jaar dat wegglipt, groeit onze en ons begrip van de aard van beurzen. We zijn trots op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben gerealiseerd, die elk bijzonder zijn in hun en effect. Dankzij ons meesterschap en de nuttige ervaring die we hebben verworven, zijn we om de wensen en objectieven van onze belangrijke klanten om te veranderen in concrete en doeltreffende beursontwerpen. We verwachten nog vele jaren van samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op jouw vereisten en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je onderneming en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm verheugd op ons deskundig staf. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk uitstekend teamlid betrokken is bij jouw succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, samen als één passievol team.

123-standbouw.nl is er om een open en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke briljante beursstand begint met een begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een expositieruimte te creëren die je brand op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, zonder zorgen ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op beurzen.

Standbouw Prijsopgave in Breda ★ 100% Zonder Verplichting ★ Binnen enkele uren in uw mailbox

Offerte Verzoek: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offertes in Breda

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze prijzen geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel omvangrijke als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt gebruiken hebben wij steeds een betaalbare oplossing voor uw noden en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouwer . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, planken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, lampen en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Publiciteit en Standbouw.
Beurzen zijn een cruciaal aspect van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je evenementervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we pakken ieder evenement met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, zeer uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Prijsopgave in Breda ★ 100% Zonder Verplichting ★ Binnen enkele uren in uw mailbox in Breda

✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Beursstand in Breda in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Prijsopgave in Breda ★ 100% Zonder Verplichting ★ Binnen enkele uren in uw mailbox

✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Beursstand in Breda in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top