beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Buren, Druten, Wijk bij Duurstede, Neerijnen, Oss, Culemborg, Zaltbommel, Veenendaal, Wageningen, Bennekom.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de mogelijkheid ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze experts denken enthousiast graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand ontworpen die past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle expositiestands met hoogwaardige materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke blikvanger opmerkelijk is tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de meest recente en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden verschillende unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over ons bedrijf

Steunend op een solide basis van vele jaren ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van beursbouw en standontwerp. In die tijd hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en intieme exposities tot omvangrijke beurzen. Met elk jaar dat voorbij gaat, neemt toe onze deskundigheid en ons inzicht van de aard van . We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van mooie projecten die we hebben , die zijn in hun verwezenlijking en effect. Door ons professionalisme en de ervaring die we hebben opgebouwd, zijn we bekwaam om de verlangens en objectieven van onze gewaardeerde opdrachtgevers om te zetten in tastbare en doeltreffende beursontwerpen. We verwachten nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op je vereisten en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een aangepaste en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een uitstekende expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we blij op ons deskundig personeel. Een bende passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van talentvolle creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een warm team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een collega waarbij elk competent teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er om een transparant en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We zijn ervan overtuigd dat elke briljante expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die je brand op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, stressvrije ervaring van concept tot perfecte installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op spectaculaire beurzen.

Tiel Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Beurswand Prijsindicatie in Tiel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Tiel

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De genoemde prijzen geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt hebben wij altijd een economische oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouwer voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beursstand, ontwerp van uw beursstand en inrichting en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Marketing en Standontwerp.
Evenementen zijn een essentieel component van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken elke beurs met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Tiel Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Beurswand Prijsindicatie in Tiel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden in Tiel

Op zoek naar een Standbouwer van Tiel? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursbouw in Tiel in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Tiel Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Beurswand Prijsindicatie in Tiel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden

Op zoek naar een Standbouwer van Tiel? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursbouw in Tiel in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top