beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN !

Vraag hier vrijblijvend een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Wijk bij Duurstede, Tiel, Culemborg, Neerijnen, Zaltbommel, Leerdam, Houten, Druten, Vianen, Nieuwegein.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, etage stands of speciale stands, ons team van professionele professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke expositiestand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime expositiestand die indruk maakt of een maar expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze professionals denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand die perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met topkwaliteit materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte blikvanger uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een basis van vele jaren ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van expositiebouw en expositieontwerp. In deze periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van en persoonlijke exposities tot internationale beurzen. Met elk jaar dat , onze expertise en ons inzicht van de aard van tentoonstellingen. We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die elk speciaal zijn in hun en invloed. Dankzij ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we over de jaren hebben opgebouwd, zijn we gekwalificeerd om de wensen en doelen van onze om te transformeren in zichtbare en standontwerpen. We kijken uit naar nog van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op uw behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je bedrijf en waren op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we trots op ons bekwaam team. Een groep gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een partner waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een helder en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We denken dat elke goed functionerende stand begint met een volledig begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op spectaculaire beurzen.

Buren Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Standbouw Prijsindicatie in Buren aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email verzonden

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Buren

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw eisen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij een voordelige oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, planken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, beursstand ontwerp en configuratie en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Reclame en Standbouw.
Exposities zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je beurservaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze efficiënte dienstverlening behaalt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Vervoer
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Buren Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Standbouw Prijsindicatie in Buren aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email verzonden in Buren

Een Buren Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor standconstructie per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Buren Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Standbouw Prijsindicatie in Buren aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email verzonden

Een Buren Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor standconstructie per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top