beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsindicatie

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Gaanderen, Silvolde, Ulft, Gendringen, Doetinchem, Didam, Aalten, Lichtenvoorde, Zevenaar, Dieren.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, modulaire stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Sta ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een kleine maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers streeft ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze experts denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand professioneel ontworpen die perfect past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met topkwaliteit materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke {} opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een basis van ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van beursbouw en expositieontwerp. In die periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en intieme exposities tot internationale beurzen. Met iedere jaargang dat voorbij gaat, vergroot onze kennis en ons begrijpen van de dynamische aard van . We zijn verheugd op de jaren van projecten die we hebben voltooid, die elk speciaal zijn in hun uitvoering en impact. Dankzij ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we over de jaren hebben opgebouwd, zijn we in staat om de en van onze gewaardeerde klanten om te transformeren in concrete en standontwerpen. We kijken uit naar nog veel meer jaren van succesvolle samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je toegewijde partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op je behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en het feit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en producten op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we verheugd op ons deskundig staf. Een groep gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante inzet aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een collega waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een helder en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We denken dat elke effectieve stand begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Beursstand Prijsindicatie ★ Handelsbeurs in Terborg ★ Eenvoudig Aanvragen

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsindicatie in Terborg

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De hier genoemde prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als verfijnde organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt hebben wij altijd een voordelige oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben zeker zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende landen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouw expert . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, rekken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand ontwerp en inrichting en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Adverteren en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een cruciaal deel van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je beurservaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, extreem uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Professionele Transport
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Beursstand Prijsindicatie ★ Handelsbeurs in Terborg ★ Eenvoudig Aanvragen in Terborg

Standbouw expert in Terborg ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor een standontwerp in Terborg per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Beursstand Prijsindicatie ★ Handelsbeurs in Terborg ★ Eenvoudig Aanvragen

Standbouw expert in Terborg ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor een standontwerp in Terborg per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top