beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Zandvoort, Wildervank, Veendam, Hoorn, Ter Borg, Winschoten, Sappemeer, Hoogezand, Emmen, Assen.

ONDERZOEK ONS BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, verhoogde etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers probeert ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze deskundigen graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand professioneel ontworpen die naadloos past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met uitmuntende materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw absolute {} opvalt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Gebaseerd op een basis van vele jaren ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van expositiebouw en beursontwerp. In die periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot grote beurzen. Met ieder jaar dat wegglipt, neemt toe onze en ons inzicht van de aard van evenementen. We zijn blij op de jaren van mooie projecten die we hebben afgerond, die elk van hen uniek zijn in hun uitvoering en . Dankzij ons meesterschap en de nuttige ervaring die we over de jaren hebben , zijn we in staat om de wensen en objectieven van onze belangrijke opdrachtgevers om te veranderen in concrete en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op uw noden en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een effectieve stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De langdurige ervaring en het feit dat we alle disciplines in huis hebben, bevrijden ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je onderneming en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we heel erg verheugd op ons personeel. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun constante inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet aan de beste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een hartelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een collega waarbij elk bekwaam teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een helder en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We dat elke effectieve beursstand begint met een grondig begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in beursstand design in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot perfecte installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onfeilbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op imponerende beurzen.

Stadskanaal Beursstand Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offerte

Prijsopgave Aanvragen: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offertes in Stadskanaal

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw functionele behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De hier genoemde prijzen zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij een voordelige oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker ruime ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende locaties gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, rekken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, tentoonstellingsstand, stand design en configuratie en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Adverteren en Standontwerp.
Evenementen zijn een essentieel aspect van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je evenementervaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de presentatie als onze dienstverlening behaalt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Montage
=> Vervoer Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Stadskanaal Beursstand Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offerte in Stadskanaal

Een Stadskanaal Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Stadskanaal Beursstand Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offerte

Een Stadskanaal Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als partner.

Scroll to Top