beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Klazienaveen, Coevorden, Ter Borg, Stadskanaal, Zandvoort, Hoogeveen, Hardenberg, Assen, Wildervank, Steenbergen.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, flexibele stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Sta ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze specialisten denken zorgvuldig graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand ontworpen die naadloos past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met hoogwaardige materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute {} uitspringt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Gebaseerd op een basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van en . In deze periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot grote beurzen. Met dat voorbij gaat, onze deskundigheid en ons van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn verheugd op de jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die bijzonder zijn in hun verwezenlijking en impact. Met dank aan ons vakmanschap en de ervaring die we hebben opgebouwd, zijn we om de voorkeuren en doelen van onze gewaardeerde cliënten om te zetten in zichtbare en doeltreffende beursontwerpen. We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op je noden en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een gepersonaliseerde stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een succesvolle beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je onderneming en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we blij op ons deskundig staf. Een bende energieke professionals die hun passie voor expositiebouw en hun commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder hartelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een collega waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een open en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende expositieruimte begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een expositieruimte te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zonder zorgen ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op spectaculaire beurzen.

Online uw Beursstand Offerte in Emmen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email verzonden

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offertes in Emmen

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De hier genoemde kosten geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel grote als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt kopen hebben wij steeds een oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, planken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, stand design en configuratie en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Marketing en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een essentieel component van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je evenementervaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten ieder evenement met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, zeer gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Professionele Transport
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Online uw Beursstand Offerte in Emmen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email verzonden in Emmen

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een beursstand in Emmen per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Online uw Beursstand Offerte in Emmen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email verzonden

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een beursstand in Emmen per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Scroll to Top