beurswand-logo

Beursstand Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Lisserbroek, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Heemstede, Hoofddorp.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van deskundige professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de kans ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een maar innovatieve expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers streeft ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze experts denken graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand ontworpen die uitstekend past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw absolute blikvanger opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van standbouw en expositieontwerp. In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met iedere jaargang dat , neemt toe onze en ons begrijpen van de veranderlijke aard van beurzen. We zijn trots op de jaren van projecten die we hebben afgerond, die ieder uniek zijn in hun realisatie en . ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de verlangens en objectieven van onze cliënten om te transformeren in tastbare en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We verwachten nog vele jaren van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op jouw behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een aangepaste stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een effectieve beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je onderneming en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg verheugd op ons deskundig personeel. Een groep passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een warm team dat gelooft in het creëren van een uplifting en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke goed functionerende beursstand begint met een grondig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, je merk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een stand te creëren die je brand op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zonder zorgen ervaring van design tot installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op imponerende beurzen.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Lisse voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Verzoek: De Cruciale Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Beursstand Offerte in Lisse

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze indicaties zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als verfijnde organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een voordelige oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deel wilt nemen zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, legplanken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lampen en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, stand design en uitrusting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Marketing en Standbouw.
Evenementen zijn een essentieel aspect van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, nieuwe potentiële business te genereren en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Lisse voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend in Lisse

✅ Vraag eenvoudig uw beursstand Offerte in Lisse aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email verzonden

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Lisse voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend

✅ Vraag eenvoudig uw beursstand Offerte in Lisse aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email verzonden

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top