beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Heelsum, Wageningen, Bennekom, Ede, Elst, Druten, Beuningen, Veenendaal, Arnhem, Bemmel.

BEKIJK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of speciale stands, ons team van professionele professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Laat ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een bescheiden maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van opwindend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze specialisten graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand zorgvuldig ontworpen die uitstekend past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met topkwaliteit materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat jouw unieke blikvanger uitspringt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van beursbouw en expositieontwerp. In deze periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot internationale beurzen. Met dat voorbij gaat, groeit onze en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van . We zijn verheugd op de jaren van projecten die we hebben gerealiseerd, die elk zijn in hun en impact. Door ons en de ervaring die we gedurende de jaren hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de wensen en objectieven van onze cliënten om te transformeren in zichtbare en doeltreffende . We verwachten nog van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel internationale standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op jouw noden en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een gepersonaliseerde stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je onderneming en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm verheugd op ons ervaren staf. Een team gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van talentvolle creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder warm team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk bekwaam teamlid betrokken is bij jouw succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, samen als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een transparant en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke briljante beursstand begint met een begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw handelsmerk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we close met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van design tot installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op imponerende beurzen.

Standbouw Offertes in Renkum ontvangen? Dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Beurswand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Prijsopgave Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offertes in Renkum

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde indicaties zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt hebben wij steeds een economische oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deelneemt zijn wij de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, televisies, rekken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Publiciteit en Standontwerp.
Evenementen zijn een belangrijk aspect van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je je nu inschrijft voor grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen ieder evenement met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, extreem uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening behaalt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage en Demontage
=> Vervoer Dienstverlening
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offertes in Renkum ontvangen? Dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Beurswand per email ★ 100% Zonder Verplichting in Renkum

Op zoek naar een Standbouwer van Renkum? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor standontwerp in Renkum per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offertes in Renkum ontvangen? Dezelfde dag een Prijsindicatie voor een Beurswand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Op zoek naar een Standbouwer van Renkum? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor standontwerp in Renkum per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Scroll to Top