beurswand-logo

Standbouwer Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN !

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Bussum, Zandvoort, Almere, Hilversum, Baarn, Soest, Weesp, Nijkerk, Amersfoort, Zeewolde.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de kans ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze specialisten denken actief graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand doordacht ontworpen die naadloos past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met uitmuntende materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw echte blikvanger uitspringt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Steunend op een solide basis van ervaring, zijn we al langdurig actief in de interessante wereld van standbouw en . In deze periode hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot grote beurzen. Met dat verstrijkt, neemt toe onze kennis en ons inzicht van de voortdurend veranderende aard van . We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van geslaagde projecten die we hebben , die elk uniek zijn in hun verwezenlijking en impact. ons professionalisme en de ervaring die we over de jaren hebben verworven, zijn we in staat om de voorkeuren en doelen van onze belangrijke cliënten om te in tastbare en tentoonstellingsontwerpen. We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op jouw vereisten en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een aangepaste en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je firma en producten op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we verheugd op ons ervaren personeel. Een bende enthousiaste professionals die hun passie voor standbouw en hun constante inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle creatieve geesten tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke effectieve expositieruimte begint met een begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op spectaculaire beurzen.

Huizen Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Gehuurde of Aangekochte Standbouw Prijsindicatie in Huizen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouwer Offertes in Huizen

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De genoemde kosten geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel grote als organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt kopen hebben wij altijd een voordelige oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben zeker zeer ruime ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist . Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, rekken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Promotie en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een belangrijk component van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe veelbelovende business te genereren en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten elke beurs met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verbeterde zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze efficiënte dienstverlening bereikt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage
=> Transport
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Huizen Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Gehuurde of Aangekochte Standbouw Prijsindicatie in Huizen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen in Huizen

Op zoek naar een Standbouwer van Huizen? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Huizen per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Huizen Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Gehuurde of Aangekochte Standbouw Prijsindicatie in Huizen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

Op zoek naar een Standbouwer van Huizen? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Huizen per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als collega.

Scroll to Top