beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Voorst, Hattem, Wezep, Emmen, Hoorn, Kampen, Elburg, Epe, Raalte, Meppel.

BEKIJK ONS BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, veranderlijke stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Sta ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Ons team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze raadgevers denken enthousiast graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die ideaal past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw absolute {} opmerkelijk is tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een robuuste basis van jarenlange ervaring, zijn we al actief in de interessante wereld van beursbouw en beursontwerp. In deze periode hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot beurzen. Met dat voorbij gaat, vergroot onze expertise en ons inzicht van de voortdurend veranderende aard van tentoonstellingen. We zijn blij op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben gerealiseerd, die bijzonder zijn in hun uitvoering en invloed. Dankzij ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we hebben , zijn we in staat om de voorkeuren en van onze belangrijke om te veranderen in zichtbare en beursontwerpen. We nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op jouw noden en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je onderneming en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder trots op ons ervaren personeel. Een groep gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een hartelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een transparant en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We geloven dat elke effectieve expositieruimte begint met een grondig begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, je merk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op imponerende beurzen.

Beursstand Zwolle Huren of Kopen

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offerte in Zwolle

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij continu een voordelige oplossing voor uw noden en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben uiteraard zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw expert . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, rekken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Promotie en Standbouw.
Evenementen zijn een essentieel component van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe potentiële business te genereren en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, boeiende internationale beurzen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen opbouwen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we pakken elke tentoonstelling met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, extreem gerenommeerde uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Beursstand Zwolle Huren of Kopen in Zwolle

Standbouw expert in Zwolle ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor een beursopstelling in Zwolle in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Beursstand Zwolle Huren of Kopen

Standbouw expert in Zwolle ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor een beursopstelling in Zwolle in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top